Belinda Bauer

Fra KrimiWiki
Skift til: Navigation, Søgning
Belinda.jpeg

Belinda Bauer er forfatteren bag den psykologiske thriller Dyster viden. Den handler om den 12-årige Steve, der kæmper en kamp for at samle sin kriseramte familie især ved at søge sandheden om sin onkels forsvinden 19 år tidligere. Han har i flere år gravet efter hans lig og begynder at skrive med en dømt, pædofil massemorder i fængslet for at få hjælp, og så tager handlingen fart.

Hun deltog på Krimimessen 2011

I 2014 udkom Mørkets ansigt. Om handlingen: Som reaktion på at blive holdt udenfor af tilkaldte kriminalbetjente, starter den ellers fredelige landsby Shipcotts landbetjent, Jonas Holly, sin egen efterforskning af flere mord på ældre borgere i byen, og han kommer til at spille en aktiv rolle.

I 2015 udkommer Under huden. Om bogen: Livet er mærkeligt for Patrick Fort – det er sin sag at være medicinstuderende med Aspergers syndrom. Og det er endda før, han bliver viklet ind i opklaringen af et formodet mord. Belinda Bauer går for at være et af de største talenter på den britiske krimiscene. “Under huden” er hendes tredje og muligvis bedste bog til dato! Nomineret til The Gold Dagger -prisen.


Se også

Belinda Bauers hjemmeside