Forside

Fra KrimiWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Krimimessen 2017. Lørdag d. 1. og Søndag d. 2. April


Tak for i år. Vi er gået igang med at forberede Krimimessen 2017.Nyheder fra Krimimessen

Krimimesse2015.jpg
Vind en “nordisk bogpakke” til din bogreol
Sommeren er over os, og for mange betyder det mere tid til læsning. Det vil vi på Krimimessens redaktion gerne bakke op om. Derfor har vi i løbet af de seneste uger sat “sommerferiebog...
Thomas Behrmann
Mr. Marple på Casablanca
Fredag d. 17. juni 2016 var jeg til bloggermøde med Anna Grue på Café Casablanca i Århus. Det blev til et par dejlige timer i godt selskab. Tak til en veloplagt Anna Grue for at stille op, og t...
Lida Wengel
Vind en “action packed” bogpakke!
Sommeren er over os, og for mange betyder det mere tid til læsning. Det vil vi på Krimimessens redaktion gerne bakke op om. Derfor vil vi over de næste uger sætte “sommerferiebogpakke...
Thomas Behrmann


Krimisiden.jpg
Krimisiden: Bogomtaler

Lihou dokumenterne

En død advokat på fortorvet sætter politiet på sporet af en sag om hemmelige konti i udlandet. Men skal det lykkes af så bagmanden afsløret eller undslipper han med pengene?
Svinene
Danny Katz sætter efter sin tidligere vens morder. Jorma eftersøger hvem der snød ham og vennerne i et bankkup. Hvad de ikke ved er at deres veje krydses. Vil det lykkes at finde bagmændene?
Døden kommer med posten
Miss Marple er fraværende i hovedparten af denne roman. Hovedpersonen er i stedet en pilot, der skal på landet for at slappe af. Det kommer dog til at gå meget anderledes.
En frygt for sort vand
Interessant krimi fra Hamburg, hvor en seriemorder er løs – og det sætter grå hår i hovedet på kriminalkommissær Jan Fabel.
Den blå digters kone
Nora påtager sig et finde Amina der er blevet væk fra sin mand, under flugten fra Iran. Men det bliver en mere kompliceret opgave end ventet for Nora. For modstanderen har en anden dagsorden også.

Krimiwiki er etableret i et samarbejde mellem Horsens Bibliotek og Krimisiden.dk. Indtil videre er der 964 artikler