Michael Larsen

Fra KrimiWiki
Skift til: Navigation, Søgning
MichaelLarsen.JPG

Michael Larsen er født 28/11 1961 i Værløse ved København. Han er journalist, foredragsholder, debattør og forfatter og har også skrevet filmmanuskripter, bl.a. til Operation Cobra, baseret på Anders Bodelsens roman af samme navn. Han har også skrevet til DR-Drama.

Han har skrevet en del romaner og også nogle krimier: Uden sikker viden - 1994 Slangen i Sydney - 1997 Femte sol brænder - 2000

Samlet udgave af de 3 krimier: Jagten på sandheden : Uden sikker viden, Slangen i Sydney og Femte sol brænder, 2003


I 2015 udkom Mordet på øen. Om bogen: Kriminalkommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København bliver under efterforskningen af mordet på en ung, københavnsk modeblogger kaldt til Ærø. Her er der er begået endnu et mord, som ser ud til at pege i retning af den samme gerningsmand. Sammen med makkeren, den yngre Frank Bolbro, kommer Folmer på sporet af en uhyggelig sammenhæng mellem mordene. Men vejen til en løsning på sagen viser sig at være langt mere kompliceret, end de først havde troet.

Alle gemmer på hemmeligheder. Ikke mindst Amtsavisens journalist, Charlotte Monson, der har oplysninger om gerningsstedet, som hun ikke burde have. Og den omstridte forfatter, Mikkel Thorsboe, der bliver hyret til at skrive om den formodede gerningsmand, netop som mordsagen udvikler sig i en uventet retning. I MORDET PÅ ØEN er intet tilsyneladende, hvad det giver sig ud for at være, men undervejs afdækkes så megen farlig viden, at det truer med at sende Folmer og Bolbro i døden. For de er oppe mod en fjende, hvis lige de aldrig har set. En fjende, der slet ikke er færdig med at slå ihjel.


Se også

Litteratursidens omtaler

Forfatterens blog